Bestuur

Er zijn bij de Philipsgroep twee verschillende besturen, het groepsbestuur en het stichtingsbestuur.

Het groepsbestuur zorgt er voor dat de groep op een goede manier kan draaien. Dit bestuur is echter niet de 'baas' van de vereniging; dit is namelijk de grote vlootraad (de algemene ledenvergadering van de groep). De grote vlootraad kiest het bestuur. Ook de kinderen hebben een stem bij deze vergadering, voor iedere speltak is er oudervertegenwoordiging aanwezig. Het bestuur zorgt er voor dat de plannen die afgesproken worden in de grote vlootraad op een goede manier uitgevoerd worden, zoals bv de financiele zaken en het beleid.

Het groepsbestuur bestaat uit vijf personen: voorzitter, penningmeester, secretaris, groepsbegeleider en een extra lid. Voor vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het stichtingsbestuur is verantwoordelijk voor de stichting. De stichting is de eigenaar van onze materialen (de stichting verhuurt de materialen aan de groep). Het stichtingsbestuur bestaat uit zes personen: voorzitter, penningmeester, secretaris, lid (groepsvoorzitter), lid (groepsbegeleider), lid (schipper technisch staf). Als je meer informatie wilt over het bestuur, dan kan je altijd een mailtje sturen.