Technische staf [+18 jaar]

De Technische Staf is de speltak die het onderhoud aan boord van de Veruna uitvoert en bij houdt.
Om aan alle eisen te voldoen, volgt de TS alle wetgevingen en dergelijke om te weten aan welke eisen we moeten voldoen. Immers varen we met een groot wachtschip, en zal alles veilig en verantwoord moeten zijn. Denk aan de keuringseisen van de Wachtschepenkeuring van Scouting Nederland, het Certificaat van Onderzoek voor de SI, de eisen van de verzekering van onze vloot, maar ook aan de wensen van de groep.

Binnen de TS is er een uitgebreid team, met verschillende expertise en kennis. Een aantal mensen zijn gespecialiseerd in electrische installaties, 380V, 220V en 24V waardoor we aan boord op de juiste plek van electra zijn voorzien. Andere leden van de TS zijn meer bezig met metaalbewerking zoals laswerkzaamheden, slijpen en dergelijke.
Op dit moment bestaat de TS uit ongeveer 10 mensen, die allen ook lid zijn van de vereniging. Vanaf 18 jaar kunnen mensen zich aanmelden voor deze speltak. Regelmatig organiseert de TS een klusdag voor vrienden, bekenden en ouders om zo samen te werken aan een mooiere boot. Hiervoor zullen via de speltakken mails verstuurd worden. Tevens kunt u in de agenda zien wanneer er weer klusdagen georganiseerd worden. Iedere tweede vrijdag van de maand hebben we een extra avond waarbij er klussen aangepakt worden. U hoeft geen twee rechterhanden te hebben, we stellen het het meeste op prijs als u een linker en een rechterhand heeft.

Voor vragen kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.