groepsfoto.jpg

 
Zeeverkenners stafteam
 
Van links naar rechts en boven naar beneden ziet u de volgende stafleden; Maaike, Stan, Jordy, Marte, Jelle, Anne

Anne:

Hallo! Mijn naam is Anne, ik ben 22 jaar oud en al sinds 2009 lid van de Dr. A. F. Philipsgroep. Nu is alweer mijn vierde jaar als zeeverkenners staflid, waar ik momenteel met veel enthousiasme mijn taken mag volbrengen als schipper.
Buiten scouting studeer ik pedagogiek, werk ik als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg en ga ik mee als vrijwilliger bij Sailwise (een zeilorganisatie voor mensen met een beperking).

Naast schipper van de zeeverkenners ben ik ook vertrouwenspersoon voor de hele groep. Als je onderwerpen hebt welke je graag in vertrouwen wil bespreken, kan je altijd contact opnemen!

Marte:

Hoi ik ben Marte en ben 21 jaar oud
Ik ben al 10 jaar lid en dit is mijn tweede jaar als zeeverkenners staf.
Het samen zijn en leuke dingen meemaken is waar ik me graag mee bezighoudt binnen scouting.
Buiten scouting ben ik schaatstrainer en doe ik aan curling. Daarnaast zit ik in het laatste jaar van mij opleiding docent wiskunde.

Jelle:

Hallo ik ben Jelle en ik ben al lid sinds 2007. Eigenlijk ken ik ons team al heel m'n leven, zo voelt het tenminste. Met veel plezier neem ik met hun de taak als leiding over. Dit jaar ben ik secretaris dus ik zal al jullie mailtjes beantwoorden. Momenteel doe ik een studie tot kunstdocent en probeer creativiteit in te brengen in de programma's.

Jordy:

Hallo mijn naam is jordy, ik ben 23 jaar. Ik zit al 15 jaar bij de philipsgroep en dit is mijn 3e jaar als staflid van de zeeverkenners. Buiten scouting werk ik in de gehandicapten zorg en doe ik een deeltijd opleiding Management in de zorg. Ook heb ik een grote passie voor sport maar met name de sportschool, hier ben ik dan ook zeker 4x per week te vinden.

Stan:

Ik ben Stan, ik ben 24 jaar en dit is nu mijn vijfde jaar als staflid bij de Zeeverkenners. Met uitdagende, creatieve programma's en (goede) grappen hoop ik een leuke tijd neer te zetten voor de kinderen. In het dagelijkse leven ben ik meewerkend voorman in de standbouw, hier reis ik dan ook de hele wereld voor over.

Maaike:

Hee! Mijn naam is Maaike en ik ben 22 jaar oud. Ik ben al lid van de Philipsgroep sinds 2010, en met het begin van dit seizoen mag ik het Zeeverkenners stafteam komen versterken. Naast staflid beheer ik ook onze social media pagina's, door daar leuke foto's te plaatsen en dingen te delen over onze groep. Ik studeer om Engels lerares op de middelbare school te worden en heb dus ook een liefde voor taal en met mensen werken. Ook stream ik in mijn eigen tijd op Twitch, een streaming platform voor voornamelijk gamers, waar ik livestream terwijl ik mijn favoriete spellen speel. Daarnaast hou ik van alles wat met verhalen te maken heeft, dus ik hou van films, series, boeken, muziek en het allerbeste is nog als die dingen allemaal samen komen! Zoals in musicals of wanneer boeken verfilmd worden. Ik kijk uit naar de gezelligheid en de leuke programma's dit jaar!