groepsfoto.jpg
Stan, Koen, Loek, Pim
 
Zeeverkenners stafteam
 
Stan

stan.jpg

De kinderen vinden……..!
Stan er grappig en je kan er altijd mee lachen (soms zijn de grapjes heel flauw) ook helpt die ons graag wanneer wij dit nodig hebben. Wij vinden het erg fijn dat Stan onze staf is.

Over Stan
Ik ben Stan. Ik ben 20 jaar en heb in de afgelopen 12 jaar bij elke speltak gezeten en heb hier veel geleerd. Met mijn leuke programma's en grappen probeer ik een leuke tijd neer te zetten voor de kinderen.

 
 
 
Pim
 
pim.jpg

De kinderen vinden……..!

Pim is heel aardig en fijn om als staf te hebben. Hij maakt altijd leuke grapjes. Ook bedenkt hij de leukste spellen en activiteiten. Pim lust geen champignons J.
 
Over Pim
Hoi, ik ben Pim, en ben 23 jaar. In de afgelopen 15 jaar heb ik van alles geleerd, van roeien en zeilen tot levend stratego en hollandse leeuwen. Al deze kennis breng ik nu op een leuke manier over naar de kinderen!
 
 
Loek
 
loek.jpg

De kinderen vinden……..!
Loek erg leuke spellen verzint en altijd erg vrolijk is. Ook vinden wij loek grappig, technisch en vinden wij dat die leuke kerst muziek afspeelt

Over Loek
Mijn naam is Loek Wouters, ik ben 21 jaar oud en kom uit Eindhoven, En zoals de meeste wel zien of weten ben ik het broertje van Pim Wouters.. Ik ben al sinds 2007 lid, ik ben begonnen als dolfijn, doorgegaan naar de zeeverkenners en wilde vaart en geëindigd bij de loodsen. Daarna ben ik 1 jaar dolfijnenstaf geweest, ik heb er toen voor gekozen om door te gaan als zeeverkennerstaf. Dus vanaf dit seizoen ben ik zeeverkennerstaf.

Doordeweeks werk ik als eerste autotechnicus bij Autoservice Eindhoven. Verder sport ik graag en kijk ik graag een serie. Binnen het zeeverkennerstafteam heb ik ook als taak om ervoor te zorgen dat alles omtrent het materiaal goed verloopt. Zo zorg ik voor de aanschaf van nieuwe materialen en regel ik het werkseizoen. Tijdens het werkseizoen worden de vletten onderhouden, zo kunnen die er weer tegen om een jaar in het water te liggen. Ik vind het leuk om met jullie [ de volgende activiteiten] te doen. Ik heb verschillende kwalificaties voor het zeilen, CWO 1, CWO 2 en CWO 3. Daarnaast heb ik ook mijn M1 + M2 met MBL [uitleg MBL]. Het bijbrengen van nautische kennis is iets wat ik graag doe.


Koen

koen.jpg

De kinderen vinden……..!
Koen heel sociaal en aardig. Ook vinden wij koen erg behulpzaam en lief. De spellen die koen verzint die vinden wij erg leuk en doen wij altijd met veel plezier. Sommige vinden koen de beste pluvier.
 
Over Koen
Ik ben Koen Jaspers, een 22 jarige vrolijke jongen. Ik heb zelf ook op scouting gezeten vervolgens ben ik een aantal jaar weg geweest om mijn andere hobby voetbal te beoefenen, maar sinds 3 jaar weer terug als staflid van de zeeverkenners. Hier hoop ik met mijn enthousiasme en creativiteit een hele leuke tijd neer te zetten voor de kinderen, zodat zij later ook terug kunnen kijken op een super leuke verkenners-tijd.