Beste Ouders, Leden, Vrienden van de Philipsgroep

Vannaf nu is het mogelijk om de Philipsgroep gratis te sponsoren door middel van uw online aankopen.

We hebben een banner op onze website geplaatst waarmee dit kan, het werkt als volgt:
Op de website van de Philipsgroep staat een banner van SponsorKliks.
Deze banner ziet er als volgt uit:
Screen Shot banner
Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, V & D en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de Dr. A.F. Philipsgroep een klein bedrag of percentage van de aankoop op. Let op hiervoor wordt niks extra betaald.
Het is ook mogelijk om direct via de site van Sponsorkliks te starten, gebruik hiervoor deze link:
http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=5777


Hoe werkt dit dan precies?

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Dr. A.F. Philipsgroep, zonder dat het u een cent extra kost! 
Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Dr. A.F. Philipsgroep ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Dr. A.F. Philipsgroep. En nogmaals, het kost u niets extra!
Wilt u Dr. A.F. Philipsgroep ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor Dr. A.F. Philipsgroep directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Dr. A.F. Philipsgroep een warm hart toedragen.
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Dr. A.F. Philipsgroep. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Dr. A.F. Philipsgroep hier direct van!